Bosaanplant Eneco Clean Beach cup @ Rode Dopheide Brugge – 11 november

Bosaanplant Eneco Clean Beach cup x De Click x Natuurpunt @ Rode Dopheide Brugge – 11 november

Samen zorgen we voor 2 500m2

Nee, we hebben het deze keer niet over een gigantische berg afval die we verzamelden. Integendeel, we hebben fantastisch nieuws voor de natuur! Samen met De Click en Natuurpunt zorgen we op 11 november voor de aanplanting van maar liefst 2 500m2 gloednieuw bos! En dat is dankzij jullie!

A3 A2298

Om ook tijdens het jaar ons steentje bij te kunnen dragen voor een betere planeet, sloegen we de handen in elkaar met De Click en Natuurpunt. Voor elke 200 Circular Ucoins die tijdens Eneco Clean Beach Cup ingewisseld werden in de app van De Click, zouden wij 1m2 nieuw bos aanplanten in natuurdomein Rode Dopheide. Resultaat: 2 500m2 nieuw bos!

Maken we samen onze handen vuil voor de natuur?

Op 11 november steken we de handen eens niet in het zand, maar wel in de aarde. Ons team kan nog een aantal helpende handen gebruiken bij het aanplanten van het nieuwe bos. Heb je zin om mee te helpen? Motiveer waarom jij zou komen helpen met aanplanten in een mailtje naar info@enecocleanbeachcup.be . Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Eneco 099
LVA 1582072 E
A3 A2427
2023 Aalst De Click Pavlina 19

Ken je De Click nog niet?

De Click is een nieuwe aanpak in de strijd tegen zwerfvuil. Via de gratis app "the Click" scan je je eigen lege verpakkingen van consumptie onderweg of opgeraapt zwerfvuil. Jouw goede gedrag belonen we met Circular Ucoins, die je kan inwisselen voor tal van voordelen bij onze partners. Zo creëren we een blijvende gedragsverandering en zorgen we dat zwerfvuil tot het verleden behoort.

De samenwerking met De Click en Natuurpunt staat niet stil!

Clickers kunnen nog altijd hun Circular Ucoins inwisselen voor onze bosaanplant samen met Natuurpunt in natuurgebied de Rode Dopheide op 11 november. 200 Circular Ucoins = 1m2 bosaanplant door Natuurpunt in natuurgebied de Rode Dopheide (11 nov. 2023).

Doe mee en maak de Click.

1. Download de gratis app "the Click"!

2. Scan zwerfvuil of je eigen afval onderweg.

3. Gooi het in de juiste vuilbak.

4. Verdien Circular Ucoins en ruil je punten in voor onze bosaanplant op 11 november (in de app > Filter > nationaal)

www.the-click.be

LVA 1582106
De Click in Blankenberge
De Click Brugge Natuur 2
ENECO CLEAN BEACH EVI 26 MAART 2023 LR 6
Eneco 138
Eneco 204
Eneco 360