ENECO CLEAN BEACH CUP IS GENOMINEERD VOOR DE .EU WEB AWARDS!

De .eu Web Awards deelt elk jaar prijzen uit aan de beste websites met een webadres dat op .eu eindigt. Eerste criterium: check! Genomineerden worden opgedeeld in 5 categorieën, waaronder de categorie ‘Better World’. Een categorie speciaal voor groene initiatieven die zich inzetten voor een betere planeet. Een categorie die ons op het lijf geschreven is!

Website ecbc 16x9

Enecocleanbeachcup.eu is dus genomineerd voor de .eu Web Awards in de categorie Better World, maar daar stopt het verhaal uiteraard niet. Hoe mooi zou het zijn om die award te winnen? Daarvoor kunnen we jouw hulp gebruiken want de finalisten van elke categorie worden door het publiek gekozen! Via deze link kan je je stem uitbrengen: https://webawards.eurid.eu/

Als je op de pagina bent klik je rechtsboven op ‘nominees’. Dan klik je op de categorie ‘Better World’. Als enecocleanbeachcup.eu niet in het overzicht van de eerste 6 website staat, klik je op ‘Next’ om de volgende 6 genomineerden te zien. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is klikken op ‘Vote’! Je moet geen account aanmaken of gegevens achterlaten en stemmen is volledig gratis. Laten we samen enecocleanbeachcup.eu naar de top stemmen!